Flexwerken Amsterdam Zuidas Infinity

The Office Operators biedt u als flexwerker een volledig verzorgde moderne kantoorruimte op een A-locatie in het business district van de Zuidas, wanneer u daar behoeft aan heeft. Daarbij staat het Service Team van TOO altijd voor u klaar en dragen hun steentje bij als uw persoonlijke assistent waardoor u zich zorgeloos op uw core business kunt richten!

Flexwerken bij TOO houdt in dat u alleen betaald wanneer u daadwerkelijk van een kantoorruimte gebruik maakt. Hierdoor heeft u de voordelen van volwaardig eigen kantoor, maar bepaald u wanneer u hier gebruik van maakt!

TOO: DOOR HEEL NEDERLAND & BELGIË!

U kunt ook in de volgende steden flexwerken in TOO kantoren:

AmersfoortAmstelveenAmsterdamArnhemBrussel AirportDelftDen HaagRotterdamSchiphol AirportUtrecht

Voordelen Flexwerken bij TOO Infinity.

Creëren van eigen merk identiteit

Ad hoc & abonnementsbasis

Direct aan de A10

Perfecte doorgroeimogelijkheden

In iedere stad uw eigen bureau?

Flexwerken-abonnement.

Voor ZZP’ers, telewerkers, startende bedrijven en vaste huurders met behoefte aan extra ruimte, is er PasseparTOO. In het dynamische hart van ons kantoor vindt u flexwerkcoupes waar u kunt werken en uw gasten kan ontvangen. Hier kunt ook in contact komen met andere aanwezige bedrijven en kennis met elkaar uitwisselen. Ook zonder collega’s werkt u bij The Office Operators dus altijd in een energieke omgeving! De flexwerkcoupes zijn voorzien van hi-speed internet en een goede kop koffie of thee waardoor u zich zorgeloos kunt richten op uw werk!

Prijsplan

PassparTOO – Centre Only
€ 89,- per maand

PassparTOO – TOO Netwerk
€ 175,- per maand 

Flexibel te huur v.a. 1 dag.

Wanneer u op zoek bent naar een privé werkplek waar u zonder teveel afleiding kan concentreren op uw corebusiness is een Box Office een goede keuze. Deze werkplekken zijn voorzien van hi-speed internet, een printaccount en heerlijke Nespresso koffie. Een Box Office is tevens uitstekend te combineren met een Virtual Office en neemt u veel werk uit handen. U hoeft zich niet druk te maken over het versturen van uw post en uw telefoon wordt met uw bedrijfsnaam beantwoord door het TOO Service Team. Zo mist u nooit meer een belangrijk telefoontje!

Prijsplan

€ 79,- per 1 dag
€ 149,- per 2 dagen
€ 299,- per 5 dagen
€ 489,- per 10 dagen

Bekijk de andere diensten op deze locatie:

Contactinformatie

TOO Amsterdam Zuidas Infinity