Amersfoort

Bent u op zoek naar een kantoor met uitstekende bereikbaarheid en genoeg parkeergelegenheid? Dan stellen wij graag ‘Between’ aan u voor. Uw kantoor ligt zeer strategisch tussen het Centraal Station en de gezellige binnenstad van Amersfoort. The Office Operators heeft een eigen business center in het pand, maar ook bij de centrale receptie worden u en uw gasten vriendelijk welkom geheten door het TOO Service Team. Heeft u een vergaderruimte of een incidentele flexwerkplek nodig? Ook dat is geen enkel probleem! Met eigen vergaderruimten, diverse flexwerkoplossingen en eigen parkeerfaciliteit is Between het meest complete kantoorgebouw van Amersfoort! Bent u op zoek naar een kantoor voor twee personen of heeft u  interesse in grotere kantoorruimtes? Between heeft het allemaal!

TOO biedt u nog veel meer dan een toplocatie alleen. Onze Office Operators in de kenmerkende rode jurkjes verwelkomen u en uw gasten altijd met een glimlach en een vers gezet kopje cappuccino. En wat dacht u van onze Lost Box? Praktische zaken die u bent vergeten, vindt u hierin. Van telefoonopladers, knopen en paraplu’s tot een leesbril of paracetamol. Kortom, een kist vol oplossingen!

Wat wij bieden op deze locatie.

Voor meer informatie over onze oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen klikt u op een van de onderstaande vier producten.

KANTOOROPLOSSINGEN

Bekijk hier onze kantooroplossingen zoals flexibele kantoorruimte of zelf in te richten Mtoo.

Lees meer

FLEXWERKWERKEN

Flexwerken doet u bij TOO in de open ruimte of afgesloten kantoor. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Lees meer

VERGADERRUIMTE

Amersfoort Between biedt u tal van vergader mogelijkheden. Van kleine spreekruimte tot grote meeting.

Lees meer

VIRTUEEL KANTOOR

U zoekt een prestigieus adres, maar u heeft nog geen behoeften aan een kantoor? Bekijk hier uw opties.

Lees meer

Vragen? Wij helpen u graag

[contact-form-7 404 "Not Found"]

TOO Amersfoort Between