Bent u op zoek naar een centraal gelegen locatie nabij de hoofdstad maar zonder de drukte die Amsterdam met zich meebrengt? Dan is onze locatie Amstelveen Langerhuize een uitstekende keuze. Het business center van The Office Operators verzorgt hier moderne vergaderruimten, flexplekken en compleet ingerichte kantoorruimten die vertaald kunnen worden naar uw wensen en behoeften, op basis van flexibele huurcontracten. Ons professionele Service Team staat voor u klaar om uw gasten hartelijk te verwelkomen en u zoveel mogelijk uit handen te nemen waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness!

Over het pand Amstelveen Langerhuize

Het pand is volledig gebouwd in organische stijl en voldoet aan de eisen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Amstelveen biedt een rustige en groene omgeving en is daarnaast uitstekend bereikbaar voor u en uw klanten door de uitstekende verbindingen met Amsterdam en Schiphol. De nabijheid van de luchthaven is ook een doorslaggevende factor voor veel internationale bedrijven die Amstelveen als hun thuisbasis kiezen.

Op deze locaties bent u welkom bij The Office Operators

Wist u al dat u door heel Nederland en zelfs in Brussel terecht kunt bij The Office Operators? U vindt ons – naast Amstelveen Langerhuize – op de volgende locaties:

Amsterdam CentrumAmsterdam Sloterdijk • Amsterdam Zuidas • Amsterdam Zuidas Infinity • Amsterdam Zuidoost • Amsterdam Zuidoost Arena Brussel Airport • Delft Whitepark • Den Haag Beatrixkwartier • Rotterdam Groot Handelsgebouw • Schiphol Airport WTC • Utrecht Centrum

Heeft u interesse in één van de kantooroplossingen van The Office Operators? Neem gerust contact met ons op!

In de directe omgeving van Amstelveen Langerhuize vindt u Stadshart Amstelveen waar u een divers aanbod van restaurants, cafés en mooie terrassen vindt waar u zomers uitstekend business met pleasure kunt combineren.

Wat wij bieden op deze locatie.

Voor meer informatie over onze oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen klikt u op een van de onderstaande vier producten.

KANTOOROPLOSSINGEN

Bekijk hier onze voordelige en uiterst flexibele kantooroplossing in Amstelveen.

Lees meer

FLEXWERKWERKEN

Flexwerken doet u bij TOO in de open ruimte of afgesloten kantoor. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Lees meer

VERGADERRUIMTE

Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer snel uw vergaderruimte in Amstelveen.

Lees meer

VIRTUEEL KANTOOR

U zoekt een prestigieus adres, maar u heeft nog geen behoeften aan een kantoor? Bekijk hier uw opties.

Lees meer

Vragen? Wij helpen u graag

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer (Optioneel)

Uw vraag

TOO Amstelveen Langerhuize