Locatie Amsterdam Centrum

Zakelijk, dynamisch en inspirerend: UP office building – onze locatie Amsterdam Centrum – is een kantoorgebouw van de hoogste kwaliteit. Een locatie voor professionals die geloven dat een kantoor meer is dan een plek om te werken. Mede dankzij het adembenemende uitzicht over het IJ en Amsterdam, is het gebouw een van de meest bijzondere locaties van The Office Operators (TOO). Bovendien worden u en uw gasten altijd met een glimlach ontvangen bij de algemene receptie die in UP is geïntegreerd met een koffiebar van hoge kwaliteit
De kantoren in het gebouw zijn omringd met glas, waardoor u werkt in een lichte, ruimtelijke en dus prettige omgeving. Ook zijn er voldoende werkplekken te vinden in de urban ingerichte, loungeruimtes voor uw informele gesprekken of als u wilt flexwerken.

Welkom bij The Office Operators!

Welkom bij TOO. Bij ons kunt u terecht voor al uw kantooroplossingen. Naast volledig verzorgde kantoorruimte in Amsterdam Centrum bieden wij flexwerkplekken, vergaderruimten en virtuele kantoren. Wij staat u bij om u in elke fase van uw onderneming van dienst te kunnen zijn.

Wat maakt The Office Operators anders dan haar concurrenten? Makkelijk, onze flexibiliteit! We zijn flexibel in zowel huurtermijnen als grootte. U huurt bij ons kale vierkante meters of volledige ingerichte ruimtes, zodat u niet hoeft te investeren in facility management, fit-out en inrichting.

U kunt – naast Amsterdam Centrum – ook op één van onze volgende locaties:

Amstelveen Langerhuize • Amsterdam Sloterdijk • Amsterdam Zuidas • Amsterdam Zuidas Infinity • Amsterdam Zuidoost • Amsterdam Zuidoost Arena Brussel Airport • Delft Whitepark • Den Haag Beatrixkwartier • Rotterdam Groot Handelsgebouw • Schiphol Airport WTC • Utrecht Centrum

Meer weten? Neem contact met ons op!

Lees meer...

Als huurder van The Office Operators kunt u altijd gebruik maken van de TOO-keuken. Ons Service Team zorgt ervoor dat die netjes wordt schoongemaakt, de vaatwasser wordt ingeruimd en de koelkast wordt gevuld. Voor ons telt één ding: zorgen dat u als huurder van alle gemakken bent voorzien en zich niet bezig hoeft te houden met randzaken.

UP office building is gelegen te midden van talloze culturele activiteiten. Zo liggen het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis om de hoek. Het brede scala aan cafés en restaurants bestaat uit onder andere Starbucks, Jamie Oliver’s Fifteen en het gezellige terras van Hannekes Boom. Wilt u overnachten of uw gasten laten verblijven in een fantastisch hotel in Amsterdam? Dan ligt het Mövenpick op nog geen 300 meter afstand van UP. Uw bedrijf hier vestigen? Neem contact op voor de talrijke mogelijkheden… it’s UP to you!

Wat wij bieden op deze locatie.

Voor meer informatie over onze oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen klikt u op een van de onderstaande vier producten.

KANTOOROPLOSSINGEN

Bekijk hier onze voordelige en uiterst flexibele kantooroplossing in Amsterdam Centrum.

Lees meer

FLEXWERKWERKEN

Flexwerken doet u bij TOO in de open ruimte of afgesloten kantoor. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Lees meer

VERGADERRUIMTE

Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer snel uw vergaderruimte in Amsterdam Centrum.

Lees meer

VIRTUEEL KANTOOR

U zoekt een prestigieus adres, maar u heeft nog geen behoeften aan een kantoor? Bekijk hier uw opties.

Lees meer

Vragen? Wij helpen u graag

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer (Optioneel)

Uw vraag

TOO Amsterdam Centrum