Arnhem

Bent u op zoek naar hoogwaardige kantoorruimte in Arnhem? Dan stellen wij graag Arnhem aan u voor. Onze locatie in Arnhem bevindt zich in het pand ‘The Curve’ en heeft oneindig veel mogelijkheden. Naast volledig ingerichte kantoorruimten op basis van flexibele contracten kunt u ook kiezen voor ons product MTOO, waarmee u zelf invulling kunt geven aan één of meerdere kale kantoorruimten. Heeft u een vergaderruimte of een incidentele flexwerkplek nodig? Ook dat is geen enkel probleem in Arnhem, The Curve. Met een eigen receptie, koffiebar mét barista, vergaderruimten, diverse flexwerkoplossingen en eigen parkeerfaciliteit is The Curve het meest complete kantoorgebouw van Arnhem!

Ons professionele Service Team staat voor u klaar om uw gasten hartelijk te verwelkomen en u zoveel mogelijk uit handen te nemen waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness!

Over het pand The Curve

Het pand The Curve is een licht, modern gebouw en is samen met de andere gebouwen van Ijsseloord II onderdeel van een parkachtig landschap. Architectuur, landschap, water, pleinen en wegen vormen een geheel, die het hele park een eigen kenmerkende identiteit geeft. Het pand beschikt over een groot Led scherm waar wij uw logo of boodschap op kunnen plaatsen. The Curve is zonder twijfel het meest complete kantoorgebouw van Arnhem!

Werken zonder zorgen bij TOO

Bij The Office Operators Arnhem The Curve mist u nooit een belangrijk telefoongesprek. Uw kantoor is voor uw klanten altijd telefonisch bereikbaar. Bent u buiten de deur of in gesprek? Onze receptionistes nemen op en verbinden indien nodig door. U hoeft zich nooit zorgen te maken; er is altijd een dame in een rood jurkje aanwezig. Zij zorgen tevens – naar wens – voor uitgebreide receptiediensten. Ook kunt u met al uw vragen bij onze dames terecht. Ze zijn er zodat u zorgeloos kunt werken bij The Office Operators!

Wat wij bieden op deze locatie.

Voor meer informatie over onze oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen klikt u op een van de onderstaande vier producten.

KANTOOROPLOSSINGEN

Bekijk hier onze kantooroplossingen zoals flexibele kantoorruimte of zelf in te richten Mtoo.

Lees meer

FLEXWERKWERKEN

Flexwerken doet u bij TOO in de open ruimte of afgesloten kantoor. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Lees meer

VERGADERRUIMTE

Arnhem The Curve biedt u tal van vergader mogelijkheden. Van kleine spreekruimte tot grote meeting.

Lees meer

VIRTUEEL KANTOOR

U zoekt een prestigieus adres, maar u heeft nog geen behoeften aan een kantoor? Bekijk hier uw opties.

Lees meer

Vragen? Wij helpen u graag

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer (Optioneel)

Uw vraag

TOO Arnhem The Curve