TOO ook op locatie Brussels Airport

Werken op locatie Brussels Airport? Langs de ring van het vliegveld te Brussel schitteren de zes glazen torens van Corporate Village, een van de grootste en meest unieke business parks van deze stad. The Office Operators (TOO) beschikt over de toren Elsinore waar u met uw bedrijf terecht kunt voor een breed scala aan kantooroplossingen zoals flexwerkplekken, volledig ingerichte kantoorruimten en vergaderruimten.

Werken in Corporate Village te Brussel

Corporate Village biedt een unieke werkomgeving voor uw bedrijf. U zit binnen no-time achter uw bureau want dit kantoor is gemakkelijk te bereiken door de aangrenzende snelweg, het openbaar vervoer en de shuttlebus van het vliegveld. In de directe omgeving liggen meerdere hotelfaciliteiten met luxe restaurants en moderne hotelkamers. Bovendien kunt u even ontspannen tussen de vergaderingen door in het aangrenzende park of lunchen op een van de bankjes langs de vijver. Alle beschikbare faciliteiten dus op loopafstand, wat wilt u nog meer?

Uitzonderlijke service door België en heel Nederland

Behalve alle beschikbare faciliteiten biedt The Office Operators ook een uitzonderlijk serviceniveau. Het beantwoorden van uw telefoon, het verzorgen van uw lunch, het boeken van vluchten, hotels of taxi’s: niets is onze dames (te herkennen aan de rode jurkjes) te veel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

U kunt van onze kantooroplossingen en service genieten op de volgende locaties:
Amstelveen Langerhuize • Amsterdam Sloterdijk • Amsterdam Centrum • Amsterdam Zuidas • Amsterdam Zuidas Infinity • Amsterdam Zuidoost • Amsterdam Zuidoost Arena • Delft Whitepark • Den Haag Beatrixkwartier • Rotterdam Groot Handelsgebouw • Schiphol Airport WTC • Utrecht Centrum

Meteen kantoor- of vergaderruimte reserveren? Neem contact met ons op!

Lees meer...

Corporate Village blijft verassen en breidt steeds verder uit om u van alle gemakken te voorzien! De inspirerende omgeving biedt u niet alleen uniek werklocatie, maar biedt ook de ideale mogelijkheid om business met pleasure te combineren. The Village Cafe heeft haar deuren geopend en serveert dagelijks de meest heerlijke gerechten. Tevens liggen rondom de gebouwen prachtige terrassen met uitgebreide lounge- en zitplaatsen waar u gezellig met collega’s of zakenrelaties kunt lunchen. The Village Gym, gesitueerd op de begane grond van het Elsinore gebouw, biedt u de kans om voor-, tijdens- of na werk nog even aan uw conditie te werken!

Of wat denkt u van onze service? Heeft u een gat in uw sok of koffie op uw das gemorst? U kunt het zo gek niet bedenken; onze Customer Success Representatives lossen het op. U vindt een Call TOO Service-button op iedere telefoon in ons kantoor. Druk op deze knop voor welke wens dan ook en The Office Operators zorgt ervoor dat u zich altijd voor de volle 100% kunt concentreren op uw werk. Nothing is TOO much for us!

Wat wij bieden op deze locatie.

Voor meer informatie over onze oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen klikt u op een van de onderstaande vier producten.

KANTOOROPLOSSINGEN

Bekijk hier onze voordelige en uiterst flexibele kantooroplossing op Brussels Airport.

Lees meer

FLEXWERKWERKEN

Flexwerken doet u bij TOO in de open ruimte of afgesloten kantoor. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Lees meer

VERGADERRUIMTE

Brussel biedt u tal van vergader mogelijkheden. Van kleine spreekruimte tot grote meeting.

Lees meer

VIRTUEEL KANTOOR

U zoekt een prestigieus adres, maar u heeft nog geen behoeften aan een kantoor? Bekijk hier uw opties.

Lees meer

Vragen? Wij helpen u graag

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer (Optioneel)

Uw vraag

TOO Brussels Airport