Niet een eigen of full time kantoor nodig? Bij TOO kunt u in dat geval kiezen voor onbeperkt flexwerken in de dynamiek van onze open plan flexwerkplekken of een paar dagen per maand in de rust en privacy van onze afgesloten dagkantoren. De keuze is geheel aan u, in beide gevallen staat ons Service Team voor u klaar!

De voordelen van flex office door TOO:

  • Toegang tot een professionele omgeving met andere ondernemers.
  • Een plek waar u uw relaties kunt ontvangen in een zakelijke omgeving.
  • Flexwerken bij TOO is altijd inclusief koffie, thee en WiFi.
  •  Toegang tot tal van ondersteunende services door ons Service Team.

Flexwerken bij TOO is heel makkelijk te combineren met een virtueel kantoor. Zo heeft u niet alleen de beschikking over een flexibele werkplek, maar heeft u ook een zakelijk adres en telefoonnummer. Per direct een professionele uitstraling voor uw (potentiële) klanten!

In iedere stad een flexplek

U vindt de kantoren van The Office Operators door heel Nederland en zelfs in België. Ben je op zoek naar een flexplek op een fijne locatie? Bij ons kun je terecht in de volgende steden:

Flexplek Amsterdam Flexplek Den Haag • Flexplek Rotterdam • Flexplek Utrecht Flexplek Delft

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van flexwerken bij TOO? Neem dan gerust contact met ons op!

Flexwerken op de volgende locaties.

Klik hieronder op een van onze locaties door heel Nederland & België voor meer informatie.

Amersfoort<br />
Between

Amersfoort
Between

Flexwerken in Amersfoort. Dat doet u op locatie Between. Op deze toonaangevende locatie betaalt u alleen wanneer u daadwerkelijk gebruikmaakt van de kantoorruimte en werkt u in een professionele omgeving.

Amstelveen<br />
Langerhuize

Amstelveen
Langerhuize

Werken in een open of gesloten ruimte. Op een centraal gelegen locatie aan de A9. Met voldoende parkeergelegenheid, rust én mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten. Kom flexwerken in Amstelveen.

Arnhem<br />
The Curve

Arnhem
The Curve

Heeft u aan één werkplek genoeg? Huur dan een werkplek in het bruisende Arnhem. Op locatie The Curve huurt u een privéwerkplek die van alle kantoorgemakken is voorzien. Ideaal voor een aantal dagen per maand.

Amsterdam Centrum UP Office Building

Amsterdam Centrum UP Office Building

Werken in een dynamische omgeving, omringt door collega-ondernemers: wie wil dat nou niet? Een betaalbare, rustige flexplek die van alle gemakken is voorzien huurt u in het UP Office Building te Amsterdam.

Amsterdam Centrum<br />
Nieuwezijds

Amsterdam Centrum
Nieuwezijds

Flexwerken in de Amsterdamse binnenstad. In een prachtig historisch pand, voorzien van alle benodigde kantoorgemakken. Idealer kan het niet. Flexibel en betaalbaar flexwerken doet u aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Amsterdam Zuidoost<br />
Apollo ArenA

Amsterdam Zuidoost
Apollo ArenA

Amsterdam Zuidoost Apollo ArenA is de perfecte flexwerklocatie voor ondernemers. Met uw eigen PasseparTOO neemt u plaats op een van de vele flexwerkplekken. Ideaal voor wie wil werken in een rustige omgeving, voorzien van alle kantoorgemakken.

Amsterdam Zuidoost
Vogelstruys

Flexwerken op locatie Vogelstruys betekent de voordelen van een vast kantoor, maar toch de vrijheid om flexibel met uw kantoorcapaciteit om te gaan. Kom flexwerken in Amsterdam en ga enkel voor de beste resultaten.

Amsterdam Zuidoost<br />
Diana & Vesta

Amsterdam Zuidoost
Diana & Vesta

Werken in een rustige omgeving zonder al te veel afleiding? Met uw eigen PasseparTOO neemt u plaats op een van de vele flexwerkplekken of kiest u voor een privéwerkplek. Kom kennismaken op onze locatie Diana & Vesta.

Amsterdam Sloterdijk Millennium Tower

Amsterdam Sloterdijk Millennium Tower

Flexwerken midden in het business district van Amsterdam Sloterdijk. In één van de hoogste gebouwen van de stad? In de imposante Millenium Tower werkt u flexibel, betaalbaar en voorzien van alle kantoorgemakken.

Amsterdam Zuidas<br />
UN Studio

Amsterdam Zuidas
UN Studio

Flexibel én betaalbaar flexwerken doet u in UN Studio op de Amsterdamse Zuidas. Op een perfect bereikbare locatie die de ondernemersgeest ademt. Kom eens kennismaken en ervaar het zelf.

Amsterdam Zuidas<br />
Infinity

Amsterdam Zuidas
Infinity

Deel uitmaken van een internationale hotspot? Werken in één van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas? Kom compleet verzorgd én betaalbaar flexwerken in het exclusieve Infinity gebouw te Amsterdam.

Brussels Airport<br />
Corporate Village

Brussels Airport
Corporate Village

Werken pal naast het vliegveld, collega-ondernemers ontmoeten én internationale gasten en partners ontvangen. Zijn dat uw wensen? Kom dan flexwerken op onze locatie op Brussel Airport.

Delft
Whitepark

In alle rust flexwerken in Delft. In een open of afgesloten ruimte. Op een centrale locatie direct naast de A13. Het kan op locatie Whitepark van TOO. Hier huurt u betaalbaar en flexibel een werkplek die van alle kantoorgemakken is voorzien.

Den Haag Beatrixkwartier De Haagse Zwaan

Werken in een inspirerende omgeving, met een schitterend uitzicht over de stad, voldoende parkeergelegenheid en een prachtig dakterras. TOO maakt het mogelijk. Kom flexwerken op locatie De Haagse Zwaan in het Beatrixkwartier.

Rotterdam<br />
Groot Handelsgebouw

Rotterdam
Groot Handelsgebouw

Betaalbaar en compleet verzorgd flexwerken doet u in het Groot Handelsgebouw te Rotterdam. Met uw eigen PasseParTOO neemt u plaats waar u maar wilt. Rustig doorwerken of sparren met ondernemers: het kan allemaal.

Schiphol Airport<br />
WTC

Schiphol Airport
WTC

In alle rust werken en contact leggen met andere ondernemers. Betaalbaar, optimaal bereikbaar en flexibel. Bij TOO kan het allemaal. Compleet verzorgd flexwerken doet u op locatie Schiphol Airport WTC.

Utrecht Centrum<br />
U Offices

Utrecht Centrum
U Offices

Op locatie U Offices werkt u op loopafstand van de Jaarbeurs, diverse winkels en tal van horecagelegenheden. Het kantoor aan de Niasstraat/Vleutenseweg is de ideale flexwerklocatie voor de zelfstandige. Betaalbaar en flexibel.

v