Flexwerken Amersfoort Between

Ook als flexwerker bent u bij The Office Operators aan het juiste adres. TOO biedt u een prachtige werkplek op deze toonaangevende locatie van de Amersfoort. The Office Operators neemt u graag alles uit handen. Zo worden u en uw gasten altijd door ons professionele Service Team met een glimlach ontvangen. Op deze manier kunt u zich volledig op uw werk richten; ons Service Team regelt de rest.

Met flexwerken bij TOO houdt u uw organisatie lean and mean. U betaalt enkel en alleen wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van de kantoorruimte, zonder de benefits van een volwaardig eigen kantoor te missen!

Voordelen Flexwerken bij TOO Amersfoort

Uitgebreide receptie services

Perfect bereikbaar met de auto

Inhouse koffiebar

Voldoende parkeergelegenheid

Flexwerken-abonnement.

Heeft u soms behoefte aan wat extra ruimte? Voor ZZP’ers, telewerkers, startende bedrijven en vaste huurders is er een PasseparTOO. Hierbij kunt u gebruikmaken van alle flexwerkoplossingen in het hart van het businesscenter. Hier kunt u niet alleen werken en gasten ontvangen, maar ook kennis uitwisselen en in contact komen met andere aanwezige bedrijven. Uiteraard zijn koffie, thee en het gebruik van internet bij de prijs inbegrepen, dus u kunt zich zorgeloos richten op uw werk!

Flexibel te huur v.a. 1 dag.

Wanneer u op zoek naar een rustige werkomgeving stellen wij graag onze Box Offices aan u voor. Dit is een privéwerkplek die van alle kantoorgemakken is voorzien. Nespresso koffie, hi-speed internet, een parkeerplaats of kleurenkopieën? The Office Operators vindt het allemaal vanzelfsprekend om dit optimaal voor u te regelen. Een Box Office is ook uitstekend te combineren met het Virtual Office product, zodat u zich ook geen zorgen meer hoeft te maken over uw post of uw telefoontjes. De Box Office is ook handig voor vaste huurders die op hun drukste momenten behoefte hebben aan een extra werkplek.

Bekijk de andere diensten op deze locatie:

Contactinformatie

TOO Arnhem The Curve

TOO Amersfoort Between

Contactinformatie