Amsterdam wordt ook wel de ZZP hoofdstad van ons land genoemd. Veel van deze mensen zoeken een inspirerende flexwerkplek buiten hun eigen (kantoor aan) huis. En zij niet alleen. Sinds de start van TOO hebben al duizenden ZZP’ers, designers, young corporates en start-ups de voordelen van onze flexplekken in Amsterdam ontdekt. Zoekt u een sparringpartner? Wilt u klanten ontvangen in een professionele omgeving? Uw netwerk uitbreiden? U bent bij The Office Operators Amsterdam aan het juiste adres.

Een kantoor huren in onze hoofdstad is vaak kostbaar. U zult borg moeten betalen, een jaarcontract moeten tekenen en zelf het pand moeten inrichten. Kiest u echter voor een flexplek in Amsterdam bij TOO, dan kiest u voor flexibiliteit tegen een minimale investering. Van open plan flexwerkplekken tot afgesloten dagkantoren. Onbeperkt of voor een paar dagen per maand. Met toegang tot tal van ondersteunende services. Inclusief of exclusief zakelijk adres en telefoonnummer. Het is allemaal mogelijk. U bent van harte welkom op onze locatie Amsterdam centrum, Sloterdijk, Zuidas of Zuidoost. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van flexwerken in Amsterdam bij TOO? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u er graag alles over.

Amsterdam Centrum UP Office Building

Amsterdam Centrum UP Office Building

Werken in een dynamische omgeving, omringt door collega-ondernemers: wie wil dat nou niet? Een betaalbare, rustige flexplek die van alle gemakken is voorzien huurt u in het UP Office Building te Amsterdam.

Amsterdam Centrum Nieuwezijds

Amsterdam Centrum Nieuwezijds

Flexwerken in de Amsterdamse binnenstad. In een prachtig historisch pand, voorzien van alle benodigde kantoorgemakken. Idealer kan het niet. Flexibel en betaalbaar flexwerken doet u aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Amsterdam Zuidoost<br />
Apollo ArenA

Amsterdam Zuidoost
Apollo ArenA

Amsterdam Zuidoost Apollo Arena is de perfecte flexwerklocatie voor ondernemers. Met uw eigen PasseparTOO neemt u plaats op een van de vele flexwerkplekken. Ideaal voor wie wil werken in een rustige omgeving, voorzien van alle kantoorgemakken.

Amsterdam Zuidoost
Vogelstruys

Flexwerken op locatie Vogelstruys betekent de voordelen van een vast kantoor, maar toch de vrijheid om flexibel met uw kantoorcapaciteit om te gaan. Kom flexwerken in Amsterdam en ga enkel voor de beste resultaten.

Amsterdam Zuidoost<br />
Diana & Vesta

Amsterdam Zuidoost
Diana & Vesta

Werken in een rustige omgeving zonder al te veel afleiding? Met uw eigen PasseparTOO neemt u plaats op een van de vele flexwerkplekken of kiest u voor een privéwerkplek. Kom kennismaken op onze locatie Diana & Vesta.

Amsterdam Sloterdijk Millennium Tower

Amsterdam Sloterdijk Millennium Tower

Flexwerken midden in het business district van Amsterdam Sloterdijk. In één van de hoogste gebouwen van de stad? In de imposante Millenium Tower werkt u flexibel, betaalbaar en voorzien van alle kantoorgemakken.

Amsterdam Zuidas<br />
UN Studio

Amsterdam Zuidas
UN Studio

Flexibel én betaalbaar flexwerken doet u in UN Studio op de Amsterdamse Zuidas. Op een perfect bereikbare locatie die de ondernemersgeest ademt. Kom eens kennismaken en ervaar het zelf.

Amsterdam Zuidas<br />
Infinity

Amsterdam Zuidas
Infinity

Deel uitmaken van een internationale hotspot? Werken in één van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas? Kom compleet verzorgd én betaalbaar flexwerken in het exclusieve Infinity gebouw te Amsterdam.