Amsterdam biedt een levendig bedrijfsleven met talloze interessante kansen. Het centrum is dé plek waar kruisbestuiving plaatsvindt tussen innovatieve start-ups, talentvolle freelancers en bevlogen ZZP’ers. The Office Operators draagt daar graag een steentje aan bij. Wij bieden u daarom een inspirerende plek om te werken. Een locatie voor een goede kop koffie. De plek voor een aangename zakelijke vergadering. Zelfs een gezonde lunch kan geregeld worden. Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van flexwerken in Amsterdam centrum bij TOO!

Hartje Amsterdam centrum in het historische pand Nieuwezijds, of in het iconische UP Office Building aan het IJ, huurt u al een werkplek vanaf 1 dag. Flexwerken bij TOO kan op ad-hoc, maar ook op abonnementsbasis. In een stilteruimte, of juist op een plek waar u kennis kunt uitwisselen met gelijkgestemden. Alles is geregeld, u kunt meteen aan het werk: er is voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk is er gedacht aan koffie, thee en hi-speed internet. Eventueel maakt u gebruik van onze uitgebreide receptiemogelijkheden. Even lunchen of een rondje om? Onze locaties bevinden zich in een levende omgeving met diverse bars, restaurants en winkels en het Centraal Station op loopafstand. Makkelijker kan bijna niet. Wanneer mogen we u welkom heten?

Amsterdam Centrum UP Office Building

Amsterdam Centrum UP Office Building

Werken in een dynamische omgeving, omringt door collega-ondernemers: wie wil dat nou niet? Een betaalbare, rustige flexplek die van alle gemakken is voorzien huurt u in het UP Office Building te Amsterdam.

Amsterdam Centrum<br />
Nieuwezijds

Amsterdam Centrum
Nieuwezijds

Flexwerken in de Amsterdamse binnenstad. In een prachtig historisch pand, voorzien van alle benodigde kantoorgemakken. Flexibel en betaalbaar flexwerken doet u aan de Nieuwezijds Voorburgwal.