De Amsterdamse Zuidas ligt op een strategische plek tussen Schiphol en de binnenstad en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste zakengebieden van onze hoofdstad. De skyline van Zuidas heeft zich de afgelopen jaren gevuld met namen als Google, de Amsterdamse Rechtbank, Deloitte en Akzo Nobel. Hier vindt u honderden topondernemingen. Een stukje stad met internationale allure. Werken op zo’n inspirerende plek is, in tegenstelling tot wat u waarschijnlijk denkt, niet alleen voor multinationals weggelegd. Ook als freelancer of ZZP’er kunt u hier terecht. Flexwerken aan de Zuidas van Amsterdam, op één van de meest prikkelende plekken van de stad? The Office Operators regelt het: u heeft beschikking over alle benodigde faciliteiten en kunt direct aan de slag!

Flexwerken voor één dag of op basis van een abonnement. In een rustige ruimte of op een levendige plaats waar u gemakkelijk een sparringpartner vindt. Bij TOO werkt u zoals u dat prettig vindt – op een plek die u prettig vindt. U bent welkom bij gebouw Infinity, de UN Studio of het NoMa House (opening soon). Elke locatie heeft zijn eigen aantrekkingskracht en is – uiteraard – uitstekend bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid, hi-speed wifi, koffie en thee.

Uw gasten ontvangen in een luxe vergaderruimte? Overleg onder het genot van een gezonde lunch? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Meer weten over flexwerken aan de Amsterdam Zuidas? Neem contact op voor meer informatie.

Amsterdam Zuidas UN Studio

Amsterdam Zuidas UN Studio

Flexibel én betaalbaar flexwerken doet u in UN Studio op de Amsterdamse Zuidas. Op een perfect bereikbare locatie die de ondernemersgeest ademt. Kom eens kennismaken en ervaar het zelf.

Amsterdam Zuidas Infinity

Amsterdam Zuidas Infinity

Deel uitmaken van een internationale hotspot? Werken in één van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas? Kom compleet verzorgd én betaalbaar flexwerken in het exclusieve Infinity gebouw te Amsterdam.