Flexplek Rotterdam door TOO

In een Rijksmonument werken? In het Groot Handelsgebouw biedt The Office Operators verschillende mogelijkheden voor een flexplek in Rotterdam. Flexwerken dus in een inspirerende omgeving. De mogelijkheden sluiten naadloos aan bij startende ondernemingen die nog geen behoefte hebben aan vaste kantoorruimte. Bij TOO kunt u gebruikmaken van een zogenaamde PasseparTOO. Hiermee kunt u met uw laptop plaatsnemen op een van de designmeubelen in onze open ruimte. Rustig doorwerken of sparren met andere ondernemers: bij the Office Operators kan het allemaal.

Ook handig om te weten: er zijn bij The Office Operators voldoende kluisjes aanwezig zodat u uw spullen altijd bij de hand heeft en veilig kunt opbergen.

De voordelen van flexwerken in Rotterdam

Een flexplek huren in Rotterdam? Dat doet u bij TOO! En wel om de volgende redenen:

  • Altijd gratis koffie, thee & WiFi.
  • U bent zo op het station. Een fijne centrale locatie dus!
  • Ontvang gasten in een van de vele horeca- of hotelvoorzieningen in de directe omgeving.
  •  Ruime parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw.

Flexwerken waar u dat het liefste doet

Bij The Office Operators draait het om uw wensen. U richt uw werkplek in zoals u dat wilt. Een kantoorruimte huren voor 1 maand of meerdere jaren? Prima. Een ingericht kantoor of kale vierkante meters? U kiest. Liever flexwerken? Ook geen probleem! En waar? Denk er maar eens over na. U kunt bij ons terecht in vele steden. Flexwerken in AmersfoortAmstelveenAmsterdamArnhemBrussel AirportDelftDen HaagRotterdamSchiphol AirportUtrecht? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de flexibele mogelijkheden!

Voordelen Flexwerken Rotterdam Groot Handelsgebouw.

Ad hoc & abonnementsbasis

Direct op Rotterdam CS

Perfecte doorgroeimogelijkheden

Levendige omgeving met Bars&Restaurants

In iedere stad uw eigen bureau?

Flexwerken-abonnement.

Met de PasseparTOO kunt u gebruikmaken van alle flexwerkplekken in onze locatie. Naast werken en gasten ontvangen kunt u in contact komen met andere bedrijven en kennis uitwisselen. Dynamiek is een belangrijk gegeven van werken in een locatie van The Office Operators. Bij de prijs zijn het gebruik van koffie, thee en internet inbegrepen, dus u kunt zich zonder zorgen richten op uw bedrijf.

De PasseparTOO is niet alleen ideaal voor ZZP’ers, telewerkers en startende bedrijven, maar ook als extra werkplek voor residerende huurders. PasseparTOO is flexibiliteit in zijn meest pure vorm.

Prijsplan

PassparTOO – Centre Only
€ 69,- per maand

PassparTOO – TOO Netwerk
€ 175,- per maand

Flexibel te huur v.a. 1 dag.

Op zoek naar een incidentele werkomgeving zonder al te veel afleiding? Neem dan plaats in een van onze Box Offices, een privéwerkplek die is voorzien van alle kantoorgemakken. Koffie, hi-speed internet, parkeerplaats of het maken van kopietjes? Het TOO-Service Team staat altijd voor u klaar om dit optimaal voor u te regelen. U kunt te allen tijde uw relaties uitnodigen in deze professionele werkomgeving.

Voor vaste huurders die op hun drukste momenten behoefte hebben aan een extra werkplek, is de Box Office een uitstekend middel om uw organisatie flexibel te houden. Daarnaast biedt The Office Operators de service Virtual Office en deze is ideaal te combineren met een Box Office. Hiermee heeft u een postadres in het Groot Handelsgebouw en tevens een Rotterdams telefoonnummer tot uw beschikking.

Prijsplan

€ 49,- per 1 dag
€ 85,- per 2 dagen
€ 219,- per 5 dagen
€ 399,- per 10 dagen

Bekijk de andere diensten op deze locatie:

Contactinformatie

TOO Rotterdam Groot Handelsgebouw