Kantoorruimte huren doet u bij The Office Operators. Bij TOO zijn we namelijk gespecialiseerd in het opleveren van volledig verzorgde kantoorruimte, waarbij u ook nog eens ondersteund wordt door ons Service Team. Dat betekent dat op de eerste dag van uw huurperiode de kantoorruimte volledig ingericht en klaar voor gebruik is. Kortom, uw mensen kunnen direct aan de slag!

De voordelen van huren bij TOO:

  • U huurt al vanaf 1 maand, maar ook 60 maanden is mogelijk.
  • U hoeft niet te investeren in inrichting en fit-out, dit hebben wij al gedaan.
  • U betaalt een prijs per werkplek met eventueel een aanvullend servicepakket.
  • Al uw maandelijkse kosten staan op 1 eenvoudige maandelijkse factuur.

In enkele van onze locaties bieden wij naast volledig verzorgde kantoorruimte tevens kale vierkante meters. Met Mtoo bieden wij u de mogelijkheid om te huren tegen een aantrekkelijke meterprijs en zelf uw kantoorruimte in te richten. Bij TOO huren ondernemers precies zoals zij dat wensen!

Kantoorruimte huren bij TOO kan in de volgende steden:

AmersfoortAmstelveenAmsterdamArnhemBrussel AirportDelftDen HaagRotterdamSchiphol AirportUtrecht

Kantoorruimte op de volgende locaties.

Klik hieronder op een van onze locaties door heel Nederland & België voor meer informatie.

Amersfoort Between

Between, de kantoorlocatie van The Office Operators in Amersfoort, ligt zeer strategisch tussen het centraal station en het hart van Amersfoort. Een uiterst unieke en inspirerende werkplek.

Amstelveen Langerhuize

Amstelveen Langerhuize

Onze kantoorruimte in Amstelveen is gehuisvest in het gebouw Laan van Langerhuize en is majestueus gelegen aan de A9 in Amstelveen. De ligging maakt deze locatie perfect bereikbaar.

Arnhem The Curve

Arnhem The Curve

Huurt u kantoorruimte in Arnhem The Curve, dan huurt u een betaalbare locatie waarbij u met uw bedrijf tussen andere topbedrijven zit. Naar gelang uw wens kunt u gemakkelijk op- en afschalen qua werkplekken.

Amsterdam Centrum UP Office Building

U wilt kantoorruimte huren in Amsterdam Centrum, maar uiteraard wel voor een eerlijke prijs en met een zo flexibel mogelijk contract. In UP office building bieden wij volledig verzorgde kantoorruimte op basis van flexibele contracten.

Amsterdam Centrum Nieuwezijds

Het oude politiebureau aan de Nieuwezijds Voorburgwal is een echte eyecatcher in het hart van Amsterdam. Hier huurt u een prachtige, betaalbare werkplek midden in de dynamische binnenstad.

Amsterdam Zuidoost Apollo ArenA

Amsterdam Apollo ArenA is een uitstekende kantoorlocatie in het Arena Business Park. Ons moderne kantoorgebouw is met zijn opvallende uitstraling voor velen geen onbekende verschijning. Apollo heeft oneindig veel mogelijkheden.

Amsterdam Zuidoost Vogelstruys

Vogelstruys is de beste optie voor u als u op zoek bent naar een kantoorlocatie in Zuidoost die aan al uw wensen kan voldoen. Volledig ingerichte kantoorruimten, traditionele vierkante meters, flexwerkplekken, en vergaderruimten.

Amsterdam Zuidoost Diana & Vesta

Het bedrijvenpark van Zuidoost is samen met de Zuidas een van de meest prominente kantoorlocaties van Nederland. Volledig ingerichte kantoorruimten, traditionele vierkante meters, flexwerkplekken, en vergaderruimten.

Amsterdam Sloterdijk Millennium Tower

De Millenium Toren is een absoluut icoon middenin het business district van Amsterdam Sloterdijk. Het gebouw torent boven vele andere panden uit en is dan ook één van de hoogste gebouwen van Amsterdam.

Amsterdam Zuidas UN Studio

De UN Studio gelegen op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen aan de A10 en zeer herkenbaar door zijn hagelwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas.

Amsterdam Zuidas Infinity

Infinity, ook wel bekend als ‘de schoen’, is een van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas. Wij bieden op deze exclusieve kantoorlocatie moderne en volledig verzorgde kantoorruimten en vergaderruimten.

Utrecht Centrum U Offices

Uw kantoorruimte in Utrecht van The Office Operators is gelegen aan de Niasstraat langs de Vleutenseweg, aan de rand van het centrum van Utrcht. Het biedt diverse kantoorunits vanaf circa 21 m2.

Delft Whitepark

Whitepark, de locatie van The Office Operators in Delft heeft ontzettend veel te bieden. Whitepark ligt direct aan afslag 9 van de A13, pal tegenover IKEA. Deze locatie bestaat uit twee gebouwen.

Den Haag Beatrixkwartier De Haagse Zwaan

De Haagsche Zwaan is een architectonisch hoogstandje gelegen in het Beatrixkwartier in Den Haag. Zeer herkenbaar door de bijzondere hellende gevel en het gebruik van veel glas

Rotterdam Groothandelsgebouw

Gaat u bij TOO kantoorruimte huren in Rotterdam, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichte kantoorruimten met hoge plafonds, volledig in overleg, ‘branded’ op te leveren zodat u uw eigen identiteit behoudt.

Schiphol Airport WTC

U zoekt kantoorruimte op Schiphol? Goede keuze, deze zeer centrale plek is zeer goed bereikbaar, ook voor uw internationale bezoekers. De locatie van TOO ligt op slechts 5 minuten van de aankomst- en vertrekhal.

Brussel Airport

Corporate Village, de locatie van The Office Operators, ligt aan de ring van Brussel Airport. De volledig verzorgde en modern ingerichte kantoorruimtes zijn door het gebruik van glas zeer licht en transparant.