Werken in een van de meest unieke gebouwen van Amsterdam? Deel uit maken van een internationale hotspot? Het business center van The Office Operators is gevestigd in Infinity, ook wel bekend als ‘de schoen’ en is een van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas. Het gebouw kenmerkt zich door zijn gestroomlijnde vorm en het gebruik van veel glas waardoor uw kantoor de hele dag wordt voorzien van veel daglicht. Infinity is gevestigd op zestien stalen pilaren die het gebouw boven de snelweg uit tillen en u een schitterend uitzicht over de stad en het Amsterdamse Bos biedt! Binnenin Infinity vindt u een foyer, een auditorium, een restaurant en zes mooie binnentuinen.

Infinity is gelegen in de Zuidas, hét internationale zaken district van Amsterdam. De allure van de Zuidas zorgt voor een grote aantrekkingskracht van hoofdkantoren zoals ABN AMRO. Door de centrale ligging aan de snelweg A10 is de bereikbaarheid van uw kantoor voor u en uw klanten uitstekend. Ook metrostation Amstelveenseweg ligt om de hoek en het station Zuid is op loopafstand.

Lees meer...

Hoewel het business center in Infinity van alle gemakken is voorzien is het pand omgeven door meerdere sfeervolle lunch- en dinermogelijkheden. Wanneer het u beter uit komt om op kantoor te lunchen regelt het TOO Service Team dat graag voor u en uw gasten!

Wat wij bieden op deze locatie.

Voor meer informatie over onze oplossingen en wat deze voor u kunnen betekenen klikt u op een van de onderstaande vier producten.

KANTOOROPLOSSINGEN

Bekijk hier onze voordelige en uiterst flexibele kantooroplossing in Amsterdam Infinity.

Lees meer

FLEXWERKWERKEN

Flexwerken doet u bij TOO in de open ruimte of afgesloten kantoor. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Lees meer

VIRTUEEL KANTOOR

U zoekt een prestigieus adres, maar u heeft nog geen behoeften aan een kantoor? Bekijk hier uw opties.

Lees meer

Vragen? Wij helpen u graag

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer (Optioneel)

Uw vraag

Please leave this field empty.

TOO Amsterdam Infinity