Zorgeloos vergaderen met waanzinnig uitzicht?

Zoekt u een vergaderzaal, auditorium of congreslocatie in Amsterdam in een van de meest iconische gebouwen van de Zuidas? Met uitstekende bereikbaarheid voor u en uw gasten? Moderne ruimtes met adembenemend uitzicht over de stad en het Amsterdamse Bos? Dan stellen wij graag Infinity aan u voor! Een inspirerende plek die ervoor zal zorgen dat u en uw gasten na afloop met een hoofd vol ideeën naar huis gaan.

Vergaderen en werken bij Infinity

Infinity is gelegen in het hart van het internationale zakencentrum en wordt gekenmerkt door het bijzondere exterieur. Het pand rust op zestien pilaren waardoor het boven de snelweg uit wordt getild en de veelal glazen wanden zorgen voor een prettige en lichte werkomgeving. Alle vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en zijn standaard uitgerust met Evian water, koffie, thee, hi-speed internet en hoogwaardige presentatie apparatuur. Een rustige en prettige plek om te flexwerken, een inspirerende plek om uw gasten op te ontvangen. Infinity is namelijk ook makkelijk bereikbaar via de snelweg A10 of via het metrostation Amstelveenseweg. Uiteraard is er ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

Zakelijke meeting in indrukwekkend auditorium

Infinity Amsterdam biedt naast grote en kleine vergaderzalen ook een indrukwekkend auditorium. De perfecte locatie voor uw congres, seminar of productpresentie. De luxueuze uitstraling van de zaal laat uw gasten versteld staan! Het auditorium biedt plaatst voor evenementen tot 250 personen, heeft comfortabele stoelen en natuurlijk daglicht. U maakt gratis gebruik van ons ‘state of the art’ apparatuur, waarmee u gegarandeerd indruk maakt. Het Service Team van The Office Operators verwelkomt u en uw gasten met een glimlach en zorgt er gedurende de hele meeting voor dat het u aan niets ontbreekt. Ook over catering hoeft u zich geen zorgen te maken; we do that TOO!

Wat u dus ook zoekt – u vindt het bij TOO: hartje Amsterdam Zuidas bij Inifinity!

De mogelijkheden bij TOO

Vergaderen in Amsterdam op de Zuidas? Of bent u op zoek naar een andere locatie? The Office Operators verhuren vergaderruimtes in alle grote steden in Nederland & België! U vindt ons onder andere in:

AmersfoortAmstelveenAmsterdamArnhemBrussel AirportDelftDen HaagRotterdamSchiphol AirportUtrecht

Meer weten of meteen een ruimte in Amsterdam reserveren voor uw meeting, conferentie, seminar, workshop, event of training? Neem contact met ons op!

Wij staan klaar voor al uw vragen
bel +31 (0)20 700 5505

Een vergaderarrangement is incl.

Gebruik van volledig uitgeruste vergaderkamer met daglicht
Koffie en thee
 Diverse koekjes en mintjes
 2 frisdranken of mineraal water
 Flipchart, pennen en notitieblokken
 Beamer met projectie of LCD scherm
 WiFi netwerk

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen tijdens kantooruren zo snel mogelijk contact met u op.
Overige wensen:
 Spider phone
 Video conference
 Microfoon
 Ontbijt
 Lunch
 Borrel
 Diner
Please leave this field empty.

Altijd de juiste opstelling.

 

Hieronder vindt u de mogelijke opstellingen en capaciteiten van de vergaderzalen.
Wij hebben altijd een ruimte beschikbaar die aan uw wensen voldoet.
Alles is mogelijk bij Amsterdam Zuidas Infinity!

BOARDROOM

 

Max 35 personen

THEATER

 

Max 250 personen

CLASSROOM

 

Max 35 personen

U-SHAPE

 

Max 35 personen