Welkom in het centrum van Nederland. Welkom in Utrecht. Dé stad waar alle wegen van ons land samenkomen. Waar niet voor niets maar liefst drie grote universiteiten, drie hogescholen en de hoofdkantoren van bekende multinationals gevestigd zijn. Het zal u daarom niet verbazen dat de Domstad dé plek is om zaken te doen. En dat vraagt om de perfecte meetinglocatie. Welkom bij TOO.

Bij ons kunt u namelijk terecht voor al uw zakelijke meetings, trainingen, workshops, seminars en conferenties. Volledig verzorgd én op een inspirerende locatie. Wij zijn namelijk van mening dat een zakelijke ontmoeting alleen succesvol kan zijn binnen juiste omgeving. Waar u bij aankomst direct aan de slag kunt en niet hoeft om te kijken naar de benodigde technische faciliteiten. Op een plek die voor uw gasten goed bereikbaar is per auto én met het openbaar vervoer. Waar u wordt voorzien van een kop koffie, complete lunch, of borrel. En waar ons Service Team bij vragen te allen tijde voor u klaarstaat. Kortom, bij ons vergadert u op een locatie waar u zich thuis voelt én waarmee u een professionele indruk achterlaat bij uw gasten.

Heeft u interesse in een vergaderlocatie in Utrecht? Wij nodigen u van harte uit op de TOO locaties Utrecht U Offices en Utrecht WTC.

Utrecht CentrumWTC

Utrecht CentrumWTC

Het WTC Utrecht ligt direct naast station Utrecht Centraal, op loopafstand van de historische binnenstad. Hier vergadert u compleet verzorgd, voorzien van zowel de benodigde apparatuur als een goede kop koffie of lunch. Kortom, een droomlocatie voor iedere ondernemer.

Utrecht CentrumU Offices

Utrecht CentrumU Offices

Op loopafstand van de Jaarbeurs vindt u het gebouw U Offices. Hier vergadert u voorzien van professionele apparatuur, een excellente catering en wordt u geholpen door het altijd vriendelijke Service Team. Zo kunt u direct aan de slag.