Een professioneel zakelijk adres in Amsterdam centrum? Zonder de kosten van een duur kantoor in onze hoofdstad? Tegen een fractie van de kosten kunt u terecht bij The Office Operators. We zijn er voor bedrijven en professionals die vanuit huis werken of in het buitenland gevestigd zijn, maar wel gebruik willen maken van een betrouwbaar Nederlands postadres of zelfs een telefoniste/receptioniste. Ook dat behoort tot onze dienstverlening wanneer u een virtueel kantoor wilt huren in Amsterdam. TOO regelt het voor u.

Een zakelijk adres (ook wel: Virtual Office) in Amsterdam centrum geeft altijd een goede eerste indruk. Bovendien worden uw klanten op professionele wijze te woord gestaan door uw eigen telefoniste. Uw post ligt netjes klaar. Daarnaast heeft u toegang tot tal van ondersteunende services. Een vergaderruimte huurt u op diezelfde locatie tegen een aantrekkelijk intern huurderstarief. Liever een combinatie met een dagkantoor of flexwerkplek? Geen probleem. En is de tijd rijp voor een echt kantoor? Ook dan ondersteunt TOO u graag. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie en advies. 

Amsterdam Centrum UP Office Building

Amsterdam Centrum UP Office Building

Met een virtueel kantoor in Amsterdam aan de IJ-oever zorgt u voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf, zonder de vaste lasten van een fysiek kantoor. Idealer kan niet.

Amsterdam Centrum<br />
Nieuwezijds

Amsterdam Centrum
Nieuwezijds

Het oude politiebureau aan de Nieuwezijds Voorburgwal is een heuse eyecatcher in het hart van Amsterdam. Overbodig te zeggen dat u met een correspondentieadres op deze locatie een professionele indruk maakt.