Virtueel kantoor Amsterdam Zuidas UNStudio bij TOO

Een professionele uitstraling is de eerste stap naar succes en dat weten uw klanten ook, maar misschien heeft u (nog) geen behoefte aan een fysiek kantoor. Voor startende ondernemingen – maar ook bedrijven aan huis of bedrijven die nieuwe markten betreden – is onze service Virtual Office een ideaal en betaalbaar alternatief.

U kunt gebruik maken van uw eigen correspondentieadres op de Amsterdamse Zuidas en zelfs van uw eigen vaste telefoonnummer. Ons Service Team beantwoordt uw telefoontjes en verbindt deze door als u dat wilt. U heeft dus de voordelen van een zakelijk (post)adres en telefoonnummer in het grootste business district van Nederland, maar niet de hoge kosten van een kantoorruimte. Daarmee is het ideaal te combineren met een flexplek of vergaderruimte. Met ons Virtual Office Amsterdam Zuidas mist u dus nooit meer een belangrijk telefoontje en u maakt indruk op uw relaties! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Virtueel kantoor Amsterdam Zuidas: wat kunt u verwachten?

Wanneer u kiest voor een ons virtueel kantoor Amsterdam Zuidas dan bieden wij u op basis van verschillende pakketten de volgende services:

  • Gebruik van prestigieus adres in uw communicatie.
  • Mogelijkheid tot inschrijving/ registratie bij de KvK.
  • U krijgt uw eigen Amsterdamse telefoonnummer.
  • Gepersonaliseerde voicemail.
  • Behandeling telefoonverkeer door ons Professionele Service Team.
  • Telefoonaanname met uw bedrijfsnaam.
  • Eventuele toegang tot flexplekken in het pand (noodzakelijk voor inschrijven bij KvK), inclusief thee, koffie en WiFi.
  • Korting bij het huren van onze vergaderruimten.

Locaties

Indien u op zoek bent naar een virtueel kantoor, kunt u bij TOO terecht op verschillende locaties door heel het land, zoals in DelftRotterdam,of Utrecht. Ook in Brussel kunt u gebruik maken van onze uitgebreide services.

Voordelen virtueel kantoor Amsterdam Zuidas

Het business district van Nederland

Creëren van eigen merk identiteit

Amsterdams telefoonnummer

Goed te combineren met flexkantoor