Virtueel kantoor Delft Whitepark bij The Office Operators

Nog geen behoefte aan een fysiek kantoor, maar wel aan een zakelijk adres en bijvoorbeeld een professionele telefoonservice? Dan is ons Virtual Office Delft waarbij u kunt kiezen uit een adres- en/of telefoonservice de oplossing die  u zoekt. Ook nog eens snel en eenvoudig geregeld. Een virtual office is de perfecte oplossing indien u als starter of met een bedrijf aan huis kiest voor professionele allure. Geen eigen kantoorruimte met bijbehorende hoge kosten, wel een correspondentieadres in een zakelijke omgeving en een telefoonnummer dat beantwoord wordt door ons Service Team. Het virtuele kantoor van TOO is daarnaast heel makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een dagkantoor of flexplek. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Waarom u zou kiezen voor ons virtueel kantoor Delft? De voordelen op een rij.

Neemt u een virtueel kantoor/ adres in Delft bij TOO af, dan bieden wij u de volgende services:

  • Gebruik van het adres in uw communicatie.
  • Mogelijkheid tot inschrijving / registratie bij de KvK.
  • U krijgt uw eigen lokale telefoonnummer.
  • Behandeling telefoonverkeer door ons Professionele Service Team.
  • Telefoonaanname met uw bedrijfsnaam.
  • Eventuele toegang tot flexplekken in het pand (noodzakelijk voor inschrijven bij KvK), inclusief thee, koffie en WiFi .
  • Korting bij het huren van onze vergaderruimten.

Locaties

Indien u op zoek bent naar en virtueel kantoor kunt u bij TOO terecht op verschillende locaties door heel het land, zoals Amsterdam Centrum of Amsterdam Zuidas, maar ook in Brussel kunt u gebruik maken van onze uitgebreide services. Zoekt u het liever dichterbij, bieden wij ook onze virtuele kantoren aan in Rotterdam en Den Haag.

Voordelen virtueel kantoor Delft Whitepark.

Direct professionele uitstraling

Voordelig te combineren met flexwerken

Lokaal telefoonnummer

Perfecte doorgroeimogelijkheden