Virtueel kantoor Rotterdam Groot Handelsgebouw bij TOO

Onze locatie in het Rotterdams Groot Handelsgebouw als correspondentieadres, maar nog geen behoefte aan vaste kantoorruimte? Door de TOO-service Virtual Office krijgt uw bedrijf direct een professionele uitstraling. Dit is de eerste stap naar succes en dat weten uw klanten ook.

Voor bedrijven aan huis maar ook voor startende ondernemers of bedrijven die nieuwe markten betreden, is een virtueel kantoor Rotterdam een ideaal en betaalbaar alternatief voor het huren van dure kantoorruimtes.

U maakt dus gebruik van een correspondentieadres in het Groot Handelsgebouw en krijgt een eigen Rotterdams telefoonnummer dat door ons Service Team voor u beantwoord wordt. U kunt dit adres ook gebruiken voor een eventuele inschrijving bij de Kamer Van Koophandel. Kortom, u heeft de voordelen van een zakelijk (post)adres en telefoonnummer en niet de hoge kosten van een kantoorruimte. Een virtueel kantoor in Rotterdam is bovendien ideaal te combineren met een flexplek of vergaderruimte, die u tevens bij The Office Operators kunt bespreken. Een opstap naar een volwaardig kantoor in het Manhattan aan de Maas? Wie weet zelfs naar een kantoor in het Manhattan aan de Hudson!

Hier vindt u The Office Operators

U vindt TOO op locaties door heel Nederland en België. Wij zorgen voor uw correspondentieadres en virtueel kantoor in o.a. Amsterdam, Den HaagUtrecht en Brussel! Tevens kunt u op deze locaties ook terecht voor kantooroplossingen zoals flexplekken, vergaderruimtes, conferentiezalen en het huren van gemeubileerde of kale vierkante meters. Huren kan al vanaf 1 maand! Meer weten over de mogelijkheden van een virtueel kantoor in Rotterdam of vragen over onze andere services? Neem contact op met onze klantenservice!

Voordelen virtueel kantoor Rotterdam.

Direct professionele uitstraling

Perfecte doorgroeimogelijkheden

Adres, post & telefoonservice

Rotterdams telefoonnummer